Reporting Damaged / Unworking Models

User avatar
ZODD
Administrator
Administrator
Posts: 3662
Reputation: 3645
Location: NYC,New York
Website: http://chaosrealm.co
Twitch: https://www.twitch.tv/z0ddz
Contact:
United States of America

Reporting Damaged / Unworking Models

#1

Post by ZODD » Tue Oct 09, 2018 9:14 am

If you see a model that is not working Please post the link here and say what is happening


EXAMPLE
http://www.chaosrealm.co/viewtopic.php?f=62&t=376
Not showing up in World Editor
Crashes game
Image

bnb2005
Registered users
Registered users
Posts: 4
Reputation: 0
American Samoa

Re: Reporting Damaged / Unworking Models

#41

Post by bnb2005 » Wed Jan 13, 2021 11:19 pm

Kaguya
https://www.chaosrealm.co/viewtopic.php ... 4f04fd4c73
Not showing up in world edit, checking texture by wc3 viewer and found that flare.blp is missing

Tenshi
https://www.chaosrealm.co/viewtopic.php ... 4f04fd4c73
not showing up in WE, using wc3 viewer shows that seems to be broken.

lucifugus
Registered users
Registered users
Posts: 2
Reputation: 0
Malaysia

Re: Reporting Damaged / Unworking Models

#42

Post by lucifugus » Sun Mar 21, 2021 1:55 pm

In game only have shadow, model not showing.
viewtopic.php?f=82&t=4483&p=5479&hilit= ... iams#p5479

User avatar
zirukurt01
Registered users
Registered users
Posts: 6
Reputation: 0
Taiwan

Re: Reporting Damaged / Unworking Models

#43

Post by zirukurt01 » Fri Feb 17, 2023 4:31 pm

TheUndertaker wrote:
Mon Apr 20, 2020 5:32 am
zirukurt01 wrote:
Sun Apr 19, 2020 8:13 pm
https://chaosrealm.co/viewtopic.php?f=1 ... rtex#p4550
This doesn't work ingame.
It works fine to me, what's the problem you're talking about?
Really late reply.
I'm sure the texture path isn't correct to me or the character only works on specified version.

User avatar
TheUndertaker
Global Mod
Global Mod
Posts: 900
Reputation: 80
Location: Malaysia
Malaysia

Re: Reporting Damaged / Unworking Models

#44

Post by TheUndertaker » Sun Feb 19, 2023 8:57 am

zirukurt01 wrote:
Fri Feb 17, 2023 4:31 pm
Really late reply.
I'm sure the texture path isn't correct to me or the character only works on specified version.
Have you removed "war3mapimported/" from the textures and then save the map? The patch has nothing to do with the models at all.
Image

Killerwatts
Registered users
Registered users
Posts: 247
Reputation: 19
Great Britain

Re: Reporting Damaged / Unworking Models

#45

Post by Killerwatts » Sun Feb 19, 2023 12:33 pm

Some models crash the editor in the latest patches. The latest patches are a lot more sensitive than the previous patches in what is an acceptable model file.

Generally speaking, if you are having problems with models while using the latest patches after making sure all texture paths are correct, you should
  • Resave textures in BLPlab with at least 16 minimaps

Post Reply

Return to “Models & Skins”